Mrt

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Daiir Yönetmelik hükümlerince süreç yürütülmektedir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 74 üncü maddesi gereği kaybedenler ya da hiç almayanlar belgelerini alabilmektedir.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 31 inci maddesinin birinci fıkrası gereği sınıf tekrarı yapılabilmektedir.

Değerli Velilerimiz

e-Devlet sistemine giriş yaparak velisi olduğunuz öğrencinin öğrencigesini alabilirsiniz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumlar Yönetmeliğinin 11. maddesinin 1. bendinde belirtilen tarihte kayıt işlemleri yapılmaktadır.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumlar Yönetmeliğinin 11. maddesinin 6. bendinde belirtilen kayıt yaşına göre kayıt işlemleri yapılmaktadır.