Haluk Ulvi EVCİM - Okul Müdürü - School Principal / Administrator

30/08/1983 tarihinde Muğla İli Fethiye İlçesinde doğdu.

2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdi. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi, Eğitim Yönetimi Teftiş Planlama ve Ekonomisi Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi (Lisans), Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü (Ön Lisans) ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği (Ön Lisans) bölümlerini bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü (Lisans) ve Atatürk Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri (Lisans) eğitimine devam etmektedir.

Karabağlar Agah Efendi İlkokulu müdür yardımcılığı görevini sürdürmekte iken, 18.09.2017 tarihinde Karabağlar Şehit Üsteğmen Sadullah Sever İlkokulu Müdürü olarak atanmıştır. 27.06.2022 tarihinden itibaren Karabağlar Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu  Müdürü olarak göreve başlamış ve halen devam etmektedir.