İZMİR / KARABAĞLAR - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ömer Yahşi'nin öğrencilerimize ara tatil hediyesi olan etkileşimli dijital dergimiz “İzmir Çocuk” yayında! Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının seksen beşinci yıldönümünde milletçe saygı, sevg, ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı okulumuzda şiirlerle, şarkılarla, oyunlarla coşkuyla kutlandı. Töreninimize katılan, emek veren bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Biz fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeye, Cumhuriyet'i ilelebet payidar kılmaya devam ediyoruz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100.yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Okulumuzda "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri" kapsamında ilimizdeki bütün okullarla eşzamanlı olarak geleneksel çocuk oyunlarının oynandığı bir çocuk şenliği düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri "Cumhuriyet" konulu şiirlerden oluşan bir şiir dinletisi sundular.

Ekm

Kod Haftası (Code Week), kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkes için uygulanabilir hale getirmeyi amaçlayan bir çalışmadır. Okulumuzda Kod Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikten görselleri sizler için derledik.

Ekm

Okulumuz üst katlarında bulunan pencerelerimize, sadece anahtarı ile  tam açılabilen ve bu sayede kontrolsüz şekilde tam açık kalmasını engelleyerek ortam güvenliğini sağlayan kilit sistemlerinin montajı tamamlanmıştır.

Ekm

TEKNOFEST İzmir 2023'ün üçüncü gününde aydınlık geleceğimiz okulumuz öğrencileri yerli ve milli teknoloji hamlelerini izlemenin yanı sıra  İzmir Valisi Sayın Dr. Süleyman Elban, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya ile tanıştı. Öğrencilerimiz yarının teknolojilerine hakim olma ve geliştirme istekleriyle okulumuza yaraşır bir şekilde devlet büyükleriyle sohbetler ettiler.

Eyl

Okulumuz her zaman olduğu gibi tarihinden ve geleneklerinden güç alarak yarının teknolojilerine hakim olacak ve geliştirecek bireyler yetiştirme yolunda Tek nefes, tek yürek,..

Ock

Okulumuzda yapmış olduğumuz güvenli internet kullanımı ve farkındalığının arttırılması kapsamındaki çalışmlarımızdan dolayı, Avrupa Okul Ağı "eSafety Label" tarafından verilen ve uluslararası alanda geçerliliği olan "eSafety Label Bronze Etiketi" kazanmıştır.

Haz

Her yıl farklı bir temayla tüm dünyada "çevre günü" olarak kutlanan 5 Haziran tarihini içine alan haftanın, ülkemizde 21 Mayıs 2022 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile Türkiye Çevre Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz 1-H sınıfı öğretmeni Ferda TAŞAL ve öğrencilerinin katılımcı olduğu "ALFABENİN SAYILARLA OLAN İLİŞKİSİ" ni anlatan eTwinning projesinin Aralık 2021 tarihinde tanıtımı ve hazırlıkları tamamlanmış olup, 2022 Şubat ayında çalışmalarına başlamıştır.